• No video broadcasters online.
Live Channels List
Live Broadcast Yourself

MUATTURUN
Microsoft Silverlight x32
Microsoft Silverlight x64

Sila klik radio SINTOKFM yang diambil dari sesawang utama di atas sekiranya anda tidak mendengar ianya beroperasi secara auto bagi mengikjuti rancangan yang sedang keudara dari sesawang utama waktu ini. Terima kasih atas perhatian anda.

Login Form
Log in untuk dapatkan menu yang tersembunyiPANITIA VLEFROG
Penterjemahan
SINTOKFM

listen with Window Media Player   listen with Winamp   listen with iTunes   listen with RealPlayer
$errstr: $errno
Hot software

Berikut ialah perisian yang seharusnya dimiliki asas oleh pengguna komputer masa kini.
Shortcut Virus Remover v3.1
Wondershare PDF Editor 3.5.0.16+Key
pdf2word.exe
pdf2word.txt (serialno)
winhotpot60.exe
hotpotatoes.txt

Info March

INFO JANUARI

INFO MERENTAS DESA 2017

Infotv Mei (1)

FEBRUARY NEWS

INFO FEBUARI

Lagu Hari Guru 2017


Slide ini disediakan oleh pelajar Media Penyiaran

News

Lawatan Pelprops ke SKBBS

Pada 10 April 2017, Lawatan PelProps (Pelonjakan Profesionalisme Pemimpin Sekolah) telah dianjurkan oleh IAB yang melibatkan guru-guru terpilih dari seluruh negara telah berkampung di SKBBS sejak pukul 9.00 pagi hingga jam 1.00 tengahari.  Lawatan ke bilik-bilik utama melibatkan kelas, bilik LINUS, konti SINTOKFM, pusat sumber dan beberapa bilik terpilih memberi peluang kepada pengunjung untuk melihat sendiri bagaimana SKBBS telah mencipta nama dalam bidang pendidikan di negara ini.  Lawatan bermula dengan persembahan pembukaan oleh Pianica band sebelum pengunjung dibawa ke bilik mesyuarat.  Sekitar 11.00 tengahari kumpulan PelProps ini telah melawat sekitar sekolah dan berada lama di konti SINToKFM.

Last Updated (Tuesday, 11 April 2017 07:42)

 

Sukan dan Balapan Pendidikan Khas Kubang Pasu

13 March 2014 telah berlangsung kejohanan sukan dan balapan Pendidikan Khas peringkat Daerah Kubang Pasu menyaksikan SK Bandar Baru Sintok menggondol lebih 50% hadiah yang dipertandinkan pada temasya tersebut. Johan 100m (L & P) Johan 200m (L) 4 x 100, 4 x 200, Olahragawati dan Perbarisan terbaik membuktikan SKBBS adalah yang terbaik
 

Pelancaran program Nilam 2017

Pada 12 March 2017 telah berlangsung pelancaran Program Nilam oleh PSS Sekolah.  Dengan kerjasama semua panitia dalam PSS gimik perasmian telah disempurnakan sendiri oleh guru besar SKBBS, En Che Zainuddin b Mohamad.  Acara diakhiri dengan penyerahan bakul kepada kesemua kelas.  Berikut beberapa senario yang sempat dipungut dari program tersebut.
 

Langkah panglima sekolah

Ke lima orang pelajar ini tidak pulang dengan tangan kosong sebaliknya berjaya membawa pingat dan kejuaraan dalam bidang taekwando WTF peringkat Daerah Kubang Pasu.  Tahniah walaupun setahun jagung ditubuhkan namun kejayaan yang dicpta boleh mempersiapan sekolah untuk menghadapi saigan yang lebih besar.
 

Mesyuarat PIBG 2017

BErbeza dari tahun-tahun sebelumnya mesyuarat PIBG kali ini tidak lagi berlangsung dengan cabutan bertuah sebaliknya ianya diadakan dalam bentuk kenduri.  Kehadirannya kelihatan lebih mengalakkan.  Masak secara beramai-ramai melibatkan komuniti dan ibubapa lebih memberi peluang kepada semua pihak untuk beramah mesra dan mengenali dengan lebih dekat program sekolah.  Kali ini ianya dirasmikan oleh En. Zulfitri wakil Adun Kubang Pasu.  Acara bermula pada jam 8.00 pagi dan berakhir pada jam 1.00 petang.

 
More Articles...
|